Säljstöd

Ebbestad holding är ett litet företag, och vi har inga ambitioner på att vara störst eller vackrast.
Däremot har vi väldigt högt ställda mål och krav på oss själva att vara den bästa partner du kan tänka dig. Vi vill aktivt hjälpa er återförsäljare att nå nya affärer, med kunder som återkommer till er och stannar hos er. Detta uppnår vi inte genom att hantera så mycket produkter som möjligt, utan snarare finnas där för varje enskilt ärende så långt det är möjligt - och att se till att vår kostym inte är större än precis vad vi behöver.

Nedan finner ni en del av vad vi kan hjälpa registrerade återförsäljare med. Har ni idéer utanför detta så tar vi tacksamt emot det!
Tillsammans är vi starkare!

Dropshipping Vi erbjuder våra återförsäljare "dropshipping" utan extra kostnad eller prispåverkan!
Detta är nog unikt i branschen och innebär i praktiken att vi levererar varje enskild order precis vart ni vill, till företag eller privatperson.
Vi tar emot er order som vanligt via e-post och ni har i denna angivit separat leveransadress.
Ni står för kundkontakten och eventuella returer. Helt enligt våra standardvillkor för återförsäljare.

Vi har möjlighet att efter överenskommelse med er kostnadsfritt använda ert emballage. Om ni bifogar handelsfaktura/slutkundskvitto i er order kan vi även sända ut detta med ordern till slutkund.
   
Drivrutiner & mjukvara Genom "Ladda ner" länken till vänster finner ni senaste versionen av de mjukvaror och drivrutiner som passar våra kameror. Saknar ni något så kontakta vår support på e-post hej@ebbestad.se så hjälper vi er!
   
Miljö, säkerhet och etik Vi tar endast in leverantörer som kan erbjuda oss full transparens och dokumentation avseende dess produkters säkerhet och miljöpåverkan. Genom dokumentation och personliga besök säkerställer vi att man även arbetar med sjyssta arbetsvillkor på de fabriker leverantörerna använder.

Våra registrerade återförsäljare har tillgång till CE-certifikat och annan relevant teknisk dokumentation till alla våra saluförda produkter.
   
Prisfil Vi tillhandahåller vår prisfil/artikeldata för registrerade återförsäljare, att använda för inläsning till t ex er webshop. Det går självklart utmärkt att sedan lista dessa produkter vidare gentemot t ex Pricerunner eller Prisjakt.

Kontakta oss vid frågetecken kring detta så hjälper vi er gärna!
   
Kampanjer Vill ni aktivera en eller flera av våra produkter genom en kampanj för er?
Vi hjälper er gärna - både genom t ex ett priserbjudande under en kampanjperiod, men även genom att ni kostnadsfritt får nyttja de dokumentmallar vi skapat för ändamålet.
Kanske vill ni prova ny mark och testa en ny målgrupp? Kontakta din säljare så hjälps vi åt och skapar ett oslagbart slagkraftigt erbjudande!
   
Profilerad prislista Våra registrerade återförsäljare kan skapa sin egen ut-prislista gentemot sina kunder. Prislistan distribueras i Microsoft Excel format och ert företagsnamn och era kontaktuppgifter kommer synas på den, vilken även kan exporteras i t ex PDF-format eller skrivas ut.
   
Egen support Våra återförsäljare kan om de så önskar hänvisa sina slutkunder för teknisk support direkt till oss via e-post hej@ebbestad.se. Detta gäller så länge produkten lever, dvs även utanför garantitiden. Vi kallar det "Livstids fri support"!
   
Videostöd För alla våra kameror finner du videoexempel, filmat med just den kameramodell som avses, i våra produktlistor.
Även andra produktunika filmer kan finnas som t ex beskriver en kameras funktion eller unika egenskaper. Saknas något så hör av er - vi kan ordna det mesta!
   
Kunden vill ha det mesta på svenska! Vi vet om att både våra återförsäljare och slutkunder önskar ha svenska manualer, svenska mjukvaror, svensk support och instruktioner i övrigt.
Av den anledningen jobbar vi hårt med att löpande översätta produktinformation, manualer och mjukvaror - ha tålamod med oss - vi har samma mål och jobbar på det! :)